Είσοδος Εγγραφή

Τρόποι αποστολής

Η jewelietta συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρείες κούριερ για όλες τις αποστολές που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με ασφάλεια και χωρίς επιπλέον κόστος αν το ύψος της παραγγελίας ξεπερνά τα €60,00. Αν η παραγγελία είναι μικρότερη, το κόστος των μεταφορικών είναι €5,00.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην πόρτα σας, κατευθείαν στα χέρια σας χωρίς να κουραστείτε καθόλου μέσα σε 1 ή 2 ημέρες!

Και μην ανησυχείτε αν λείπετε την ημέρα της παράδοσης. Η μεταφορική θα κρατήσει το πακέτο σας και θα σας το παραδώσει κάποια στιγμή που θα σας βολεύει ύστερα από συνεννόηση μαζί σας.


Για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου η αποστολή γίνεται με δύο τρόπους αποστολής:

Εξπρές - Η αποστολή γίνεται με εξπρές συστημένο δέμα με το ταχυδρομείο. Η παράδοση μπορεί να κάνει από 5 - 14 ημέρες (ανάλογα τον τόπο προορισμού. Κόστος €10,00 - Δωρεάν για αγορές άνω των €60,00).

Κούριερ - Η αποστολή γίνεται εταιρεία κούριερ. Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας και μπορεί να κάνει από 2 - 7 ημέρες (ανάλογα τον τόπο προορισμού. Κόστος ανάλογα με την χώρα προορισμού.)


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη.

Μόλις σας ειδοποιήσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή, (συνήθως μέσα σε 24 ώρες για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα) μπορείτε να έρθετε να την παραλάβετε από το κατάστημα.

Ώρες κοινού: 10:00 - 15:00